MAS Powerline

Funcțiile MAS se referă la oscilaţiile electromagnetice  proprii ale organismului, prin urmare promovează procesele naturale de vindecare  ale corpului.

MAS Powerline, este modelul nostru de produs orientat pentru utilizarea acasa.  Acesta prezinta o intensitate de 30 Gauss, in 12 setari cu 4 programe predefinite.

Este optiunea noastra la un pret accesibil si competitiv.

Dispozitivul MAS Powerline este similar cu produsul nostru de top MAS Special Multi +, cu saltea si perna magnetica, diferentele constand in utilizarea acestora prin programele preferate presetate... adresandu-se persoanelor care doresc o simpla utilizare a terapiei cu camp magnetic, fara a-si selecta singuri frecventele si formele de unda.

Precum electricitatea, magnetismul este menţinut în corpurile noastre prin prezenţa de potasiu, sodiu,ioni de clor şi materiale magnetice. Astfel toate organele corpului: nervii, mușchii si alte țesuturi, produc la diferite grade de intensitate , propriul câmp bio-magnetic.

La frecvenţa de 0.5-7 Hertz, câmpul magnetic pregăteşte corpul să se relaxeze şi să adoarmă.

• procesul de învățare a relaxării în conformitate cu gama de frecvenţă de 8-14 Hertz (frecvenţă alfa).
Acest lucru permite şi încurajează o gândire liniştita, calmă şi activează de asemenea, concentrarea şi absorbţia unor cantităţi mari de informaţii. În această stare aşa-numita alfa, corpul şi mintea sunt capabile de realizări extraordinare.

MAS Powerline 1

- intensitatea câmpului peste 30 Gauss (3 mT)
- 12 programe
- opt nivele de intensitate reglabilă
- actiune simplă
- creat special pentru utilizarea acasa
- Multisystem (Sinus-frecvențe între 1-9999 Hz, 0.2 Hz unde pătrate)
- cu MAS Powerline se pot alege  4 aplicaţii.