MAS Special Multi+

Partrenerul dumneavoastra ideal in Reflexologie, Bio-ritm, Sport şi Terapie.
Există o serie de modele de frecvenţă şi opţiuni versatile pentru selectarea programelor speciale proprii dorite!

MAS Special Multi+, este dispozitivul de top al companiei MAS. Acesta este un model de linie, cu o intensitate de 100 Gauss, care are in componenta sa, ca aplicatoare, salteaua si perna. Frecventele programabile variaza intre 0.2 si 9999 Hertz, cu multiple forme de unda.

MAS  Special Multi +  este produsul nostru pilot. Acesta își păstrează aceeași funcționalitate ca precedentul nostru generator de frecventa, ca si mostenire, dar in schimb utilizeaza o saltea și o pernă în loc de bobine electromagnetice rotunde. În interiorul saltelei, am pus 10 electromagneți de înaltă intensitate, care sunt capabili să formeze un câmp electromagnetic pentru  întregul corp, in schimb un electromagnet de înaltă performanță este încapsulat  în perna moale pentru aplicatii locale.

Unitatea de control a fost pre-programata, pentru a permite utilizatorului selectarea setărilor, care utilizează frecvențe și forme de undă, oferind optiuni pentru programul dorit in functie de necesitate : Wellness(intretinere) , Reflexologie, Bio-ritm , benzile de frecvență (alfa, beta, teta) pentru sprijinul activitatii creierului, sport și terapie generală in patru programe (T1,T2,T3,T4).
MAS Special Multi +, oferă de asemenea utilizatorului capacitatea de a personaliza programele și frecvențele selectate, precum si formele de undă sinusoidală, cum ar fi : dreptunghiulara, triunghulara și dinte de fierastrau.

MAS Special Multi+

- Intensitatea câmpului peste 100 de Gauss (10 mT);
- Sinus frecvenţe 1-9999 Hz;
- Semnale multi-terapie de tip: dreptunghi, dinte de fierăstrău, triunghi;

- Domenii diverse de aplicare: întreţinere, relaxare, sport;
- Programul I, II, III şi IV cu 94 de programe presetate şi prealese;
Programele Sinus IV cu 30 spaţii de memorie suplimentare.

Acesta este sistemul MAS Multi!