Caracteristici, Funcţii si Beneficii

Afla acum care sunt caracteristicile, funcţiile si beneficiile dispozivielor medicale profesionale oferite de Multiclar Romania.

TRAIESTE CLIPA – CARPE DIEM
MIŞCAREA ESTE UN TREND MAJOR ÎN ZILELE NOASTRE

Prin urmare, creatorii ePAD-ului au explorat intens acest subiect. Sarcina noastră a fost clar ca lumina zilei: crearea unei surse de energie mobile, pentru a reîncărca bateriile noastre. În timp ce călătoresc într-o maşină sau avion, oamenii au acum timpul in mâinile lor;
Acum, ei au oportunitatea perfectă de a folosi acest timp pentru a face ceva pentru echilibrul lor de energie – într-un mod simplu, flexibil şi energic. De asemenea, sunt în măsură să se realimenteze cu energie în timp ce fac treburile casnice, privesc la TV sau se relaxeaza la domiciliu.
Funcţia dispozitivelor ePAD îndeplinesc aceste cerinţe. Cele trei programe diferite permit fiecarui utilizator sa-si regleze dispozitivul dupa dorinta şi nivelul de energie, intr-un mod personal . Micile sau marile dureri pot, de asemenea sa fie usor indepartate.

“energia electromagnetica este energia fundamentala de care depinde intreaga viata a organsimului”
Werner Heisenberg – Laureat al premiului Nobel

ePAD-urile sunt statiile voastre personale de incarcare a energiei.
Bazate pe premiza „prin energia pamantului”, tehnologia ePAD-ului se ghideaza dupa legile naturii de zeci de ani.
Pozitivitatea ePAD-ul, stimuleaza celule umane ca un program de fitness. In felul acesta sprijina productia de energie, starea de bine si inbunatateste vitalitatea prin aportul adus de energie.

“Fierul este necesar pentru a transporta oxigen catre corpul nostru si deasemena joaca un rol important pentru metabolismul celular.Magnetismul da celulelor mai multa energie pentru o mai buna si rapida functionare”
Linus Pauling – Dublu laureate al premiului Nobel

Circulaţia sângelui

– o circulaţie sanguină bună este necesară pentru vitalitate, performanţă, sănătate şi o bunăstare generală. Avem nevoie de o funcţionare bună a circulaţiei sângelui pentru a ne asigura o aprovizionare suficientă de substanţe nutritive, oxigen şi pentru eliminarea toxinelor şi a deşeurilor metabolice. O circulatie defectuasă, face ca celulele de îmbătrânire să sporească. Aceasta este şi cauza multor tulburări de sănătate, rezultând un sistem al imunitaţii slăbit, performanţă redusă, tensiuni musculare, afectarea proceselor de vindecare etc. ePAD îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, îmbunătăţeşte nivelul de energie şi de performanţă celulară. Stimularea pulsului câmpului magnetic, este simplă şi fără efecte secundare.

Stres

– Stresul, ritmul agitat al vieţii de zi cu zi, presiunea, solicitările excessive, frecvente de la locul de muncă, ne împing la limitele rezistenţei. Este discutabil daca natura şi-a plănuit cu noi o astfel de viată. Cu aceste circumstante ale modului nostru modern de viată, avem nevoie sa ne menţinem nivelul de energie, de preferabil din natură.
ePAD te ajuta să reduci stresul zilnic mai repede şi să-ţi reîncarci bateriile.

Regenerarea

– Regenerarea, cuvânt derivat din latină, însemnând „readucerea la a fi, din nou”. Întregul organism este parte dintr-o degradare continuă şi regenerare pe întreaga sa viată.

RECUPEREAREA ACTIVĂ, a devenit un slogan folosit tot mai des. Funcţionarea corpului uman este bazat pe principiul stres-relaxare. Cerinţele vieţii moderne fac tot mai greu ca regenerarea sa fie posibilă;

Acum puteţi avea în propriile mâini puterea de regenerare şi vindecare a micilor dureri, DEVENITI ACTIVI!

ePAD activează regenerarea leziunilor musculare şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Când este indicată magnetoterapia la domiciliu:

• când există un diagnostic medical stabilit;
• la persoane sănătoase pentru întreţinere şi refacere sportivă post efort;
• când aţi mai utilizat cu succes magnetoterapia;
• în principal în cazul afecţiunilor cronice dar şi în cazul afecţiunilor acute cu tratament de durată.
• când costurile tratamentului la domiciliu sunt mai mici sau comparabile cu cele dintr-o clinică de recuperare; de exemplu utilizarea magnetoterapiei in cazul fracturilor scurteaza durata de consolidare cu pana la 50% (testat de noi) – daca calculăm preţul a minim 15 şedinte de magnetoterapie, costurile legate de transportul zilnic al pacientului imobilizat, la clinica, dificultatile legate de transport dar si dificultatile din programul membrilor sanatosi ai familiei (care trebuie sa preia si atributiile persoanei bolnave) atunci ne apropiem semnificativ de pretul unui aparat de magnetoterapie; in cazul afectiunilor cronice (artroza, poliartrita reumatoida) mai ales la persoane varstnice, atunci balanţa costurilor inclina net in favoarea achizitionarii unui astfel de aparat.

Contraindicaţiile magnetoterapiei

– în sarcină;
– la bebeluşi; prudentă la copii mici;
– la pacienţii cu implanturi electronice (defibrilatoare interne),
– aritmii cardiace majore (tahicardie sau bradicardie majora),
– hiperactivitate tiroidiana;
– epilepsie;
– tulburari psihice;
– ca o contraindicaţie in studiu este aplicarea magnetoterapiei în cancer. Magentoterapia nu produce totuşi cancer chiar şi folosită 24 ore, (exista câmpul magnetic natural al pământului)
– prudenţa la utilizarea pe zonele cu implanturi ortopedice din oţel.