Gonartroza, Osteoartrita

Gonarthrosis, Osteoarthritis, Joint pain, Chronic arthritis, Cervical spine disorders
Authors, title of the study and source:Trock DH, Bollet AJ, Markoll R: The effect of pulsed electromagnetic fields in the treatment of osteoarthritis of the knee and cervical spine. Report of randomized, double blind, placebo controlled trials. J Rheumatol 1994; 21:1903-1911.

Studiu: Gonartroza, Osteoartrita,

Număr de pacienţi: 167

Afecţiunea: Măcinarea osului genunchiului, leziuni ale cartilajului (scleroza subcondrală).Acest studiu a fost făcut pe o afecţiune existentă de mai bine de 7 ani.

Tratament: Cu câmp magnetic pulsatoriu, 5 - 25 Hz (dreptunghiulare), aplicare ascendentă în trei etape de 10 minute, 10-20 G de 18 ori în decurs de 1 lună.

Urmărirea fără alt tratament: 1 lună.

Îmbunătăţire: Diminuarea semnificativă a durerii la repaus, la mişcare, durere de presiune.

Observaţii: ameliorare a fost considerabil mai buna decât cu tratamentul medicamentos obisnuit. MFT a urmarit Regenerarea şi protejarea cartilajul ca fiind o abordare farmaceutică nouă! Deşi, aşa cum este bine cunoscut, pentru artrită şi osteoartrită efectul placebo este mare, dar tratamentul a fost mult mai bun sub MFT. După o lună de la finalizarea tratamnetului starea de bine a grupului testat s-a simţit, s-a menţinut.

free joomla template
Aparatura medicala Multiclar cont Facebook
Dispozitive medicale Multiclar cont Twitter